CA logga 3

Det kan alltid bli bättre

Från början var det två journalister. De insåg att det saknades ledar- och organisationsutveckling inom mediebranschen. Så de startade ett företag. Mediamentorerna.
Sen blev de några fler. Företaget växte och det började komma förfrågningar från andra branscher också. Och journalisterna var lite blygsamma. "Om vi ska kunna hjälpa andra branscher, måste vi ju lära oss dom också", sa de till varann. Till sist insåg de att det kanske är bättre att knyta till sig kunnande från andra branscher.
Historien om Change Academy Group är dels historien om dess dotterbolag, men framförallt historien om människorna. Trots allt är vi bara en grupp människor som jobbar med relationell utveckling, sa vi till oss själva när vi startade bolaget.
Vi tycker att vår styrka är den höga kvaliteten i metodik kombinerat med branschkunnande. Det finns många som har det ena eller det andra, men få som har båda.
Change Academy Group har en ambition att växa och att knyta till sig fler branscher. Vi vill göra nytta. Och vi tror att vi har mycket att bidra med.